Balzsamos őszi esküvők.

Bár a nyári esküvők a legnépszerűbbek, hiszen a szép idő jóval gyakoribb, az ősz azonban sokkal több kreatív lehetőséget rejt magában! Az ősz színeivel, lágy, mégis már kontrasztos árnyalatival gyönyörű dekorációt, csokrot lehet alkotni! Nem is beszélve róla, hogy az ősz, mint a természethez, az erdőhöz való kötődés egyik jelképe rengeteg gyönyörű tematikát rejt magában. Ha nem is szeretnénk erdei esküvőt, az asztaldíszeken, a meleg fényű égőkön, és a színvilágon is visszaköszönhetnek a fa különböző árnyalatai. Az őszi esküvők annyi meghittséget rejtenek magukban, amennyit csak szeretnénk!

Képzeljünk csak el egy gyönyörű tájat, meseszép fákkal és mezővel ameddig csak a szem ellát. A nap még melegen süt, de a levegőben már ott az avar illata, a fák pedig szépen lassan felveszik aranyló külsejüket. A sátor gyönyörű lampionokkal telített, az asztalok felett égősorok, a székszoknyák elegáns bronz szalaggal vannak átkötve. Az asztalokon vintage stílusú képek vannak elhelyezve a pár legszebb pillanatairól, az ültetőkártyák az ősz legelegánsabb árnyalataiban pompáznak és még a torta is vajszínű mázzal, pasztell és bordó virágokkal díszítve néz vissza a főasztalról.

A menyasszony pedig egy káprázatos, hosszú ujjú, letisztult ruhában, csillogó szemmel tekint körbe, csokra az évszak leggyönyörűbb szálaiból lett összeállítva. A hűvösebb idő ugyan sokakat elrettent tőle, hogy ebben az évszakban legyen az esküvőjük, én úgy érzem, nincs az ősznél meghittebb időszak, olyan, ahol tényleg minden pillanatát meg tudod élni a bensőséges szertartásnak, a család és a barátok önfeledt ünneplésének, a nagy nap valódi örömének.

A dekorálás pedig nem is lehetne jobb, hiszen az ősz hangulatán végig haladva, az egyszerű de nagyszerű vonal tökéletesen követhető! A természetes anyagok, a fa mint a fő dekorációs elem, a finom csipkék és letisztult színek mind elegánssá és meghitté varázsolják a helyszínt. A legfőbb díszítő elem pedig a fényekkel való játék lehet. Nincs olyan, hogy túl sok fényfűzér, hiszen minden kis meleg fénypont csak emel a hangulaton. Akár az asztalokon lévő kis vázákban, külön fotófalon vagy a sátorba vezető út két szélén is elhelyezhetünk fényeket, velük soha nem tudunk tévedni. Ha pedig pár hosszabb szálú pampafüvön elhelyezünk egy-két átlátszó kristályt csodásan fog ragyogni az egész helyszín, nem is beszélve a rengeteg pozitív energiával, ami átjárja az eseményt!

Szerkesztő: Pirka Eszter

Vélemény, hozzászólás?