Mit adhat a tökéletes táncos ruha?

A táncos ruhák személyre szabása több szempontból is szükséges lépés. A tökéletes táncos ruha ugyanis tükrözi az adott kategória követelményeit, a táncstílus egyedi jegyeit és mindazon árnyalatokat és kiegészítő díszelemeket, amelyek meghatározzák a saját stílusunkat. Ezekkel a jól megválasztott és elhelyezett gyöngyök, rojtok, kövek adják meg azt a pluszt, ami az egyéniségünket hűen tükrözi és amitől ki tudunk tűnni.

1baca884f0c5fe579c5d0e4e49366303.jpg

6a4f9bb76fa55e5eec3fc92ef3580d99.jpg

A verseny elérkezésének napján rengeteg dologgal kell megbirkóznia minden versenyzőnek. Hatalmas a rájuk mért stressz, már kora reggeltől indulva pörögnek folyamatosan, hogy a verseny időpontjára minden tökéletes legyen. Ez a folyamatosan feszülő nyomás abban a pillanatban kezd csak enyhülni, amikor színpadra lépnek és átadhatják magukat legnagyobb szenvedélyüknek, a táncnak. A tökéletes performanszhoz azonban a megfelelő táncruha és cipő ugyanúgy hozzá tartozik, mint a rengeteg órányi gyakorlás.

fae14c88bca215022c7ea69c49db43f1.jpg

Hiszen egy megfelelő táncos ruha tökéletesen simul, a táncos mozgásával együtt libben és fordul, kényelmes viselet és mégis elegáns. Kifejezi mindazt, amit táncosként az ember képvisel, saját egyéniségét bele rakva, tökéletessé téve az összhatást. Éppen ezért fontos megválasztani a legalkalmasabb anyagot és mindenképpen profi szakemberre bízni a kivitelezést. Azonban a szett a kiegészítőktől lesz az igazi, a különböző díszítőelemek adják meg neki az egyedi identitást. A különböző árnyalatú gyöngyrojtok, kövek és tollak mind a stílus és egyéniség kifejező eszközei, ezért érdemes alaposan és megfontoltan válogatni.

Minden egyéni ízléséhez mérten érdemes, hogy megválassza a díszítőelemeket, azonban van egy-két tanács, amit érdemes megfogadni. Például a megfelelő árnyalatok kiválasztása esszenciális tud lenni. Igyekezzünk harmóniában maradni a ruha anyagának árnyalatival, hogy ízléses összhatást kapjunk. A díszítő elemek típusának megválogatásánál is igyekezzünk egymáshoz illő darabokat választani, akár egy-két típusból megoldani a teljes ruha dekorációját. A táncmozdulatok közben lágyan megcsillanó gyöngyrojt például már önmagában is csodásan mutat fellépés közben.

Ne feledjük hát, hogy mindig a stílusunkhoz passzoló ruhát válasszunk versenyre, ami aztán olyan önbizalommal tud minket felölteni, ami hozzá segít a sikeres eredményekhez!

Forrás: Pinterest

Szerkesztő: Pirka Eszter